fbpx

Camping Escape

Een escape op een camping, dat is uniek! Camping Duinzoomhoeve is een camping die veel voor de jeugd te bieden heeft. Ze hebben gratis skelters voor de kinderen, verschillende speeltoestellen, zo nu en dan spelletjes avonden met lasergamen, noem maar op! En zijn de kinderen zoet, dan zijn de ouders dat ook! Samen met camping Duinzoomhoeve hebben we ook een spel ontwikkeld voor het hele gezin.

Hier een kleine beschrijving van het spel

Er is een grote storm op komst! Aan de kust kan het namelijk flink waaien. Er zijn al meerdere keren (voor)tenten weg gewaaid met zo’n harde storm die nu voorspeld is! Moet je je voorstellen wat voor schade dat aanbrengt voor alle gasten op de camping. Jullie kunnen de campinggasten voorbereiden op een storm als deze. Maar hoe? Door dit spel te spelen en erachter te komen wat het geheime wapen is bij een storm. Wat zorgt er nou voor dat alle tenten blijven staan met hele harde wind?

Alle opdrachten gaan over het boerenbedrijf, de camping en de omgeving. Zo komen de spelers steeds meer te weten over het bedrijf en met elke vraag een stapje dichter bij de oplossing. Ook voor gasten die al jaren terug komen is het een uitdaging en komen ze weer nieuwe dingen te weten over het bedrijf. De escape is niet alleen voor de Nederlandse gasten, wij hebben het spel ook naar het Duits vertaald. Kortom een erg leuk spel voor jong en oud!