fbpx

Over ons

Mijn naam is Suzan Romar en in 2019 heb ik de stap genomen om mijn eigen bedrijf te starten. Thuis ben ik opgegroeid op camping en bloembollenbedrijf Duinzoomhoeve te Julianadorp en daar is het ondernemen al begonnen. Ik ben na de middelbare school verhuisd naar Utrecht en ik heb daar mijn HBO opleiding Hotel- en Eventmanagement gehaald. Daar heb ik ook de Minor Ondernemerschap afgerond, waar ik de echte basis van het ondernemen heb geleerd.

Ik heb tijdens mijn opleiding voor diverse stagebedrijven mogen werken, voor mijn afstudeerstage koos ik dichtbij (t)huis: evenementenbureau Helder Events. Na mijn stage heb ik de kans gekregen om te blijven werken en deze heb ik genomen. Yes, mijn eerste baan! In goed overleg ook nog mijn wens om te reizen door Australië en Nieuw-Zeeland kunnen waar maken.

Voor Helder Events begon ik steeds meer spellen te ontwikkelen en ik merkte dat ik er veel energie van kreeg. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt en hier word ik super enthousiast van, dus daar moet ik meer mee doen. Nu sta ik hier, op de website van Speelement, een super gaaf bedrijf in het maken van spellen!