fbpx

Soorten spellen

Speelement maakt spellen naar wens van de klant en op iedere gewenste locatie. Dit is erg breed, dus vandaar dat we hier een aantal mogelijkheden uitlichten.

Spel met app

Wilt u een spel ontwikkelen in een app dan is dat mogelijk. Een voorbeeld is een spel in een museum. Wij bedenken een verhaallijn voor het spel en maken leerzame opdrachten om het museum op een leuke manier te ontdekken. Om het spel te spelen downloadt u de app  op ieder gewenste telefoon en logt u in met unieke inloggegevens. Zo kan iedere bezoeker het spel kopen en spelen. De medewerkers hoeven nauwelijks iets uit te leggen, alles spreekt voor zich in de app. Het spel kan voor verschillende leeftijden ontwikkeld worden, zoals voor gezinnen met kinderen, studenten of volwassenen.

Klik hier voor een voorbeeld van een spel met app in een museum.
Klik hier voor een voorbeeld van een spel met app op een camping.

Spel zonder app

Zit de doelgroep al genoeg op zijn telefoon? Dan maken we toch een spel zonder app! We maken bijvoorbeeld een spelregelboekje en geven de groep een tas of bolderkar mee. Er staan verschillende onderdelen op het terrein en bij elk onderdeel leest of luistert de groep wat ze moeten doen. Ze houden de punten bij op het scoreformulier en ga daarna door naar het volgende onderdeel. Er is een strijd tussen de teams of binnen 1 team.

Klik hier voor een voorbeeld van een spel zonder app Fortslag.
Klik hier voor een voorbeeld van een spel zonder app Tulpenmaffia.
Klik hier voor een voorbeeld van een spel zonder app viering.

Fietsescape

Met een op maat ontworpen kar fiets je een mooie route. Op verschillende punten moet je een stop maken en uitdagende vragen beantwoorden met behulp van de omgeving en de kar. Dit kan met een app, maar natuurlijk ook zonder. Het juiste antwoord is de sleutel naar de volgende stop. Elke fietsescape wordt op maat gemaakt naar de locatie en omgeving.

Klik hier voor een voorbeeld van een fietsescape. 

Escape game

Escape rooms zijn een echte trend in Nederland, maar heeft u ook wel eens een escape game gedaan? Wil je een escape game/spel maken buiten een kamer en ga je naar een bos, camping of park? Dan kan ook hier een escape game worden gemaakt. Geef het doel aan wat bereikt moet worden met het spel en wij gaan er mee aan de slag.

Klik hier voor een voorbeeld van een escape in een bos, Escape the Hunger Games.
Klik hier voor een voorbeeld van een escape op een buitenplaats, Nature Escape Farm.
Klik hier voor een voorbeeld van een escape in een restaurant, Dorus Escape.

Spel voor uw personeel

U kunt bij Speelement ook een speciaal spel laten maken dat alleen door uw personeel gespeeld wordt. In overleg maken we de vragen, die wellicht typisch over het bedrijf gaan of juist over speciale locaties rond uw bedrijf/locatie. Wij zorgen daarbij ook voor een succesvolle uitvoering met personeel en benodigdheden. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld ook iPads meenemen, waarbij we het personeel in teams de strijd met elkaar aan laten gaan. Denk hierbij niet alleen aan uw eigen personeel, maar ook aan een actieve onderbreking tijdens meetings met andere bedrijven.

Klik hier voor een voorbeeld van een actieve onderbreking.
Klik hier voor een voorbeeld van een presentatie in een spel.

IPad game

Wij maken ook spellen die gespeeld kunnen worden op iPads. Bent u bijvoorbeeld een evenementenbureau, dan kunnen wij een nieuw en modern spel ontwikkelen dat u kunt verkopen aan uw klanten. Denk hierbij aan unieke spellen in een bepaalde stad of in een park bij u in de buurt. Of bent u een school en wilt u een originele introductie voor uw klassen? Wellicht heeft u al ideeën over een bepaald spel, maar geen tijd om het in werking te brengen. Wij komen graag langs om de ideeën in praktijk te brengen.

Klik hier voor een voorbeeld van een iPad game.