fbpx

Het geheim van de Tonijn

Het geheim van de Tonijn is het spel om met het hele gezin te spelen in het Marinemuseum. Je download simpel de app en het spel gaat meteen van start. Het gezin gaat door het Marinemuseum opzoek naar de juiste antwoorden. Daarmee zullen ze de geheimen van de onderzeeboot de Tonijn ontdekken, maar deze moeten ze ook beveiligen. Ga op missie en hou de hackers tegen!

Hier een kleine beschrijving van het spel
Speel nu het nieuwe spel waarbij jullie op missie gaan door het Marinemuseum. Op jullie missie gaan jullie het geheim van de Tonijn ontdekken en beveiligen voor hackers! Er zijn cyberspionnen actief bezig om het geheim van de Tonijn te hacken en aan jullie de taak om hen tegen te houden! Zorg dat alle informatie weer juist in de app staat en dat de app volledig beveiligd wordt.

Bij de kassa in het Marinemuseum kunt u het spel aankopen en krijgt u de inloggegevens voor de app. Daarbij krijgt u ook een speelkaart en een plattegrond van het Museum. In de app spreekt alles voor zich. U gaat naar de eerste locatie en beantwoord de vragen. Op de locatie krijgt u een aantal vragen, waarna u weer door moet gaan naar de volgende locatie.

In het Marinemuseum komt u op plaatsen waar u anders nooit was gekomen, maar ook op de populaire plaatsen zoals in de onderzeeboot. Het spel is zeer gevarieerd en voor ieder wat wil. Het spel is gemaakt en bedacht in samenwerking met het Marinemuseum.

Wegens verbouwingen, corona en andere overwegingen, is het spel helaas op dit moment niet meer te spelen in het museum. 

Laat een reactie achter