fbpx

Fortslag

Wordt de keizer der forten, tijdens het fortslag spel.

Fortslag is een spel rondom Fort Westoever met 6 verschillende onderdelen gebaseerd op de Stelling van Den Helder. Ga de strijd met elkaar aan en behaal de meeste punten binnen je team. Tijdens fortslag staat tactiek, kennis, handigheid en een tikkeltje geluk centraal. Kan jij zo snel mogelijk een boot van je tegenstander laten zinken, weet jij als eerste 3 op een rij te halen of weet jij de meeste blikken raak te schieten, tijdens fortslag test je het allemaal. Je gaat samen met je team, een bolderkar met alle benodigde materialen en een instructieboekje op pad.

Ga de strijd aan met je gezin, vrienden of collega’s en doe je best om niet op het hilarische plekje van de guillotine terecht te komen… Word jij de nieuwe Napoleon?

Praktische informatie
Tarief: €7,50 per persoon
Locatie: Fort Westoever
Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
Minimale aantal: 3 personen
Maximale aantal: 30 personen
Adviesleeftijd: vanaf 10 jaar
Inclusief: gebruik van alle materialen en instructie voorafgaand het spel

Het spel is te boeken via de Stelling van Den Helder.

Dit spel is gemaakt uit de vraag voor vele bedrijfsuitjes. Op het terrein van Fort Westoever is al van alles te beleven, zoals een escaperoom, kano- en botenverhuur en rondleidingen. Om grotere groepen te kunnen ontvangen, is dit spel bedacht. Elk onderdeel duurt ongeveer een uur tot 1,5 uur en zo kan er een rouleerschema gemaakt worden een een keuzeprogramma. Op deze manier is er voor iedereen wat leuks en eventueel ook een dag vullend programma.
Leuke bijkomstigheid is dat het spel ook leuk is om met 1 gezin te spelen. Dus voor de terras bezoekers is het een leuke onderbreking.

Wilt u ook zo’n soort spel op uw locatie? Neem dan contact met ons op.