fbpx

Preventiedag

Wij hebben een actieve onderbreking mogen verzorgen tijdens een preventiedag. Hierbij hebben wij een spel gemaakt in het thema van de dag: gezond. De groep van ongeveer 160 personen werd in groepjes verdeeld. Zij gingen de strijd met elkaar aan om de leukste foto’s en video’s te maken en de vragen juist te beantwoorden over het thema van de dag.

 

Hier een kleine beschrijving over hoe de dag is verlopen.

Na de workshop kwam de groep weer gezamenlijk terug in de zaal, waar wij klaar stonden om de uitleg te geven van de actieve onderbreking. We legden uit hoe het spel in zijn werk ging en we lieten op groot scherm zien hoe de knoppen van de iPad werkten. Iedere rij stoelen vormde een team en kreeg een iPad mee.

Na de uitleg gingen de teams in een half uur tijd, zoveel mogelijk opdrachten voltooien rondom de locatie. Vragen over het thema van de dag, kleine minigames zoals een memory en een puzzel. Maar ook foto en video vragen, deze vragen waren net iets meer punten waard en daar ging de groep erg zijn best voor doen.

Na een half uur kwam iedereen weer terug in de zaal en werden een aantal foto’s en video’s afgespeeld op groot scherm. Dit zorgde voor een erg leuke sfeer in de zaal. Voor het winnende team stond natuurlijk een prijs te wachten. Iedereen werd bedankt voor zijn inzet en ze gingen weer met een frisse blik, luisteren naar de volgende presentatie.

Een dag later werden alle foto’s en video’s naar de groep verzonden van een erg geslaagde dag.

 

Laat een reactie achter