fbpx

Tulpenmaffia Escape

Het is gelukt! Wat iedereen voor onmogelijk hield, hebben zeer knappe koppen klaargespeeld. Eindelijk is daar de ‘Zwarte Tulp’.

Je zult begrijpen dat de hele wereld klaar staat om deze bijzondere nieuwe tulp te bemachtigen. In een spannend spel, dat zich afspeelt over heel Land van Fluwel, ga je op zoek naar het beste bod op de zwarte tulp. Kijk uit voor maffiapraktijken en zwendel. Mag jouw groep uiteindelijk de tulp verhandelen en ga je met het geld naar huis?

Dit spannende escape spel hebben wij mogen ontwikkelen voor het Land van Fluwel. Alle opdrachten zijn ingesproken, je krijgt een tas met spullen mee en met de omgeving in het park kun je alle opdrachten voltooien. Uit de opdrachten komen allemaal biedingen voor de zwarte tulp, die je uiteindelijk op de veiling kunt winnen! Dit spel heeft maar 1 begeleider nodig en maakt het mogelijk om een prachtig product aan te bieden voor bedrijfsuitjes. Ook hebben we een aangepaste versie, zodat ook kinderfeestjes zich kunnen uitleven met dit spel! Op deze manier kan het park nieuwe doelgroepen voorzien in de behoefte!

Praktische informatie:
Tarief: € 125,- tot 10 deelnemers (€ 10,00 p.p. extra bij meer deelnemers)
Locatie: Land van Fluwel
Tijdsduur: ongeveer 2 uur
Aantal personen: 8 tot 50

Super tof!