fbpx

Escape the Hunger Games

Escape the Hunger Games is een bos escape in het Streekbos. De escape is te spelen vanaf 10 personen tot maximaal 64 personen. De groep wordt in teams verdeeld en zij moeten ieder een andere route door het bos lopen. Op de route zijn 8 verschillende opdrachten/raadsels die de teams moeten oplossen met behulp van materialen in de rugzak. Zal het de teams lukken het Capitool te verslaan?!

Hier een kleine beschrijving van het spel
Strijders! Jullie zijn uit een openbare trekking gekozen en overgedragen aan het Capitool! Voordat jullie het door hebben staan jullie per team vastgeketend in het bos. Jullie gaan de strijd aan in het toernooi dat voor altijd en eeuwig bekend staat als the Hunger Games! Er is maar 1 doel, het Capitool verslaan! Bevrijd je team, pak een rugzak en ren het bos in… voer alle opdrachten uit en zorg dat jullie met de uitkomst het Capitool als eerste kunnen verslaan.

De escape start naast Klimpark Streekbos. Hierdoor is het mogelijk om met een grote groep te klimmen en de escape te spelen. De groep kan in twee groepen worden verdeeld. De eerste groep kan eerst gaan klimmen, terwijl de tweede groep eerst de escape gaat spelen. Na een pauze kunnen de groepen omdraaien en heeft u twee hele leuke activiteiten in één dag gedaan!